Wie zijn wij?

Jong & Professioneel
Blue Consultancy is een jong en professioneel adviesbureau dat bedrijven ondersteunt op de gebieden van marketing en strategie. Het effectief inspelen op de vraag vanuit de markt staat binnen onze adviestrajecten altijd centraal.

Flexibel & Ervaren
Blue Consultancy wordt gevormd door Eva Dik in combinatie met een breed netwerk van professionals met ervaring binnen een groot aantal sectoren. Door deze opzet zijn wij flexibel en bieden wij onze klanten ondersteuning binnen een groot aantal markten.

Eva Dik
Diploma's: dubbele Bachelor in Business Administration (2003) en Master in Business Administration (MBA) met genoegen van management school TIAS

Ik heb ruime ervaring met het implementeren van succesvolle marketing en strategische trajecten binnen de sectoren zakelijke dienstverlening (financieel, juridisch, organisatorisch), evenementenbranche, productie, transport & logistiek, levensmiddelenindustrie en overheid.

Netwerk van professionals
Om te kunnen beantwoorden aan de vraag naar specialistische kennis en ervaring, en ter ondersteuning van grote projecten, beschikt Blue Consultancy over een breed en gevarieerd netwerk van professionals met achtergronden in verschillende sectoren.
Allen hebben een bedrijfskundige achtergrond (Universitair en/of MBA) en kunnen via Blue Consultancy worden ingezet op diverse projecten met variërende looptijden.

Kennismaken?
Graag help ik u de behoeftes en trends binnen uw markt in kaart te brengen en adviseer ik uw organisatie hier succesvol op in te spelen.

Aarzel niet contact op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.