Deze website maakt gebruik van cookies om de weergave en functionaliteit van de website zo goed mogelijk op uw wensen en voorkeuren af te kunnen stemmen. Meer informatie over hoe wij gebruik maken van cookies en hoe u ze kunt beheren, leest u in ons Privacybeleid.

Close bar

Samen met uw medewerkers óf met uw huidige of potentiële klanten een dag(deel) elkaar beter leren kennen en werken aan de toekomst? Wij kunnen het voor u regelen!

Workshops kunnen een zeer nuttig middel zijn voor het op een informele manier inspireren van mensen of om hen in te laten leven in (nieuwe) bedrijfsprocessen en activiteiten. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld

  • De introductie van een nieuw project of een nieuwe afdeling
  • Brainstormsessies ten behoeve van idee-ontwikkeling
  • Periodieke evaluatie van de organisatiestrategie en activiteiten
  • Teambuilding

Voor uw huidige en potentiële klanten kunt u denken aan een workshop die laat zien welke en op wat voor manier uw organisatie activiteiten uitvoert. Zo kunt u uw unieke en waardetoevoegende aspecten goed uit laten komen, en op een informele wijze een sterkere band met uw klanten opbouwen en actief aan acquisitie werken.

Professionele trainingsacteurs
Een workshop interactiever of interessanter maken kan gemakkelijk met behulp van door ons verzorgde zeer ervaren trainingsacteurs. Zo kan een rollenspel een beter inzicht geven in de situatie en mensen helpen op de gewenste manier te reageren in bepaalde omstandigheden. Deze acteurs hebben veelal een achtergrond op het gebied van managementtrainingen, gespreksvaardigheden, overvaltrainingen, conflicthantering, et cetera.

Meer Weten?

Neem contact op voor een

vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact