Deze website maakt gebruik van cookies om de weergave en functionaliteit van de website zo goed mogelijk op uw wensen en voorkeuren af te kunnen stemmen. Meer informatie over hoe wij gebruik maken van cookies en hoe u ze kunt beheren, leest u in ons Privacybeleid.

Close bar

Wanneer u bezig bent met de uitwerking van nieuwe tactieken, boordevol zit met frisse ideeën voor uw bedrijf, een probleem heeft dat om een goed doordachte oplossing vraagt, of gewoon eens uw visie op uw organisatie en de markt wil spiegelen, is het altijd fijn om een objectieve partner die kennis van zaken heeft paraat te hebben.

Een sparringpartner is in veel gevallen een tijdbesparende en effectieve oplossing voor het helder krijgen van organisatorische doelen, potentiële knelpunten, het identificeren van ‘untapped resources’ en hiermee het optimaliseren van uw positie in de markt en uw activiteiten. Vaak werkt onze frisse blik van buitenaf dan ook inspirerend en motiverend.

De praktijk leert dat één sparringsessie al veel kan bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe inzichten en het duidelijk krijgen van strategische aandachtspunten.

Onze werkwijze is persoonlijk en flexibel, waarbij wij het erg belangrijk vinden dat door goede samenwerking concrete en positieve resultaten worden behaald. Efficiënt en doeltreffend werken waarbij u zelf de regie behoudt is dan ook de unieke toegevoegde waarde die wij u kunnen bieden.

Gewoonlijk worden deze sessies naar gelang de behoefte en de situatie op uurbasis ingepland. Frequentere sessies ten behoeve van bijvoorbeeld de begeleiding van strategische projecten zijn natuurlijk ook mogelijk.

Meer Weten?

Neem contact op voor een

vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact